Uppsamlingsheat och utdrag ur En tyst minut

Upptäckten av currywursten har fått lite mer plats på nätet. Idag recenseras den i Gävletidningen Arbetarbladet av Kristian Ekenberg som kallar den för en ”rörande kärleksskildring”. Klicka här för att läsa mer.

Sedan några veckor tillbaka kan man lyssna på inledningen till Upptäckten av currywursten på Bokpuffen.se här och flera bibliotekarier har också rekommenderat den, bl.a. Bibliotek Forum Nacka och Café Bokstugan på Karlskrona bibliotek (extra trevligt eftersom det är mitt gamla hemmabibliotek). Bloggarna från Länsbibliotek Sydost och Regionbibliotek Kalmar har lyft fram både Upptäckten av currywursten och Mjölk och kol här. Samma sak har Lunds stadsbibliotek gjort i sitt nyhetsbrev Boktips från Sagoskåpet. Trevligt, trevligt.

Vi har också lagt upp ett utdrag ur En tyst minutSmakprov.se. Klicka här för att läsa det. Hoppas det ska falla i smaken.

/Johan

Lämna ett svar