Klart vi är i Göteborg

Längst bort i monter A02:66, närmare bestämt. Kom gärna förbi, ta ett glas vatten och vila lite hos oss. Vi har med oss tre nya böcker direkt från tryckeriet.

Vi har inga författare på plats i år, men Goethe-Institut, Centrum för Österrikestudier och Schweiziska ambassaden anordnar seminariet Mikro eller makro? med författarna Lukas Bärfuss, Patrick Findeis och Reinhard Kaiser-Mühlecker. De två sistnämnda gör dessutom en lunchläsning på Stadsbiblioteket i Göteborg (länk till pressmeddelandet).

Vi är ju normalt sett ganska tysklandsfixerade på T&L men det händer faktiskt då och då att vi läser och tycker om författare från andra länder. En sådan är ugandiska Doreen Baingana som har skrivit den alldeles utmärkta Tropical Fish: Tales from Entebbe. Och hon är också i Göteborg.

/Johan

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. tochl

    Två tysklandstips och ett ugandatips inför morgondagens bokmässa. http://bit.ly/9mYqfY #bokmassan

    This comment was originally posted on Twitter

  2. tochl

    God morgon #bokmassan! Två tysklandstips och ett ugandatips för dagen. /Johan http://fb.me/AuXhZhHT

    This comment was originally posted on Twitter

Lämna ett svar