Nya upplagan

nya upplagan oktober 2009

Nja, vi är inte riktigt där ännu, utan nu handlar det istället om tidningen Nya Upplagan som i senaste numret har recenserat Mjölk och kol. Thomas Millroth ser också han boken som en arbetarskildring och utvecklingsroman men menar att den handlar om ”så mycket mer än om bara Tyska Förbundsrepubliken på 60-talet”. Läs resten av recensionen på Nya Upplagans hemsida (tidningen finns i PDF-format i vänstra spalten).

För er som inte känner till Nya Upplagan, så är den något av ett fenomen i tidningsvärlden. Bakom den står Lars och Maria Yngve i Ystad och runt om på Österlen kan man i princip hitta tidningen överallt. Sakta men säkert sprider den sig också över landet och finns på många platser i Malmö, Stockholm och Göteborg. Tidningen är gratis och har skribenter som Noam Chomsky, Marcus Birro, Jonas Hallberg, m.fl. På hemsidan finns den som sagt i PDF-format, men vill man ha den i pappersformat så går det även att prenumerera.

/Johan

Detta inlägg har en kommentar

  1. tochl

    I oktobernumret av Nya Upplagan recenseras Mjölk och kol av kritikern och författaren Thomas Millroth. http://bit.ly/rAx6g

    This comment was originally posted on Twitter

Lämna ett svar