Läsglädje i Skurup

Ta den här vägen om du kommer från Hassle-Bösarp.

Mot Skurup.

Den 22 september kl. 19 presenterar vi oss för första gången för offentligheten, om vi nu för en sekund tänker bort den här hemsidan. Vi ska hålla ett litet föredrag på Skurups bibliotek (karta) under rubriken Läsglädje från andra sidan Östersjön. Självklart kommer vi att presentera de egna böckerna Upptäckten av currywursten och Mjölk och kol, men vi ska också berätta om andra aktuella böcker av tyskspråkiga författare som kommer på svenska under hösten samt prata om hur det är att översätta tysk litteratur till svenska.

Detta blir inledningen på en intensiv vecka för oss. På onsdag morgon går färden mot Göteborg och våra tre kvadratmeter i monter A03:52 på bokmässan.

/Johan

Detta inlägg har en kommentar

  1. tochl

    Ännu mer T&L, ännu mer Skurup, ännu mer tysk litteratur – för er som inte kan få nog. http://bit.ly/11qpcY

    This comment was originally posted on Twitter

Lämna ett svar