Soundtrack till Ingen fara

När vi var i Frankfurt pratade vi också musik med Selma Mahlknecht. Vi föreslog att hon skulle göra ett soundtrack till Ingen fara och det ville hon gärna, så här kommer det.

Selma valde några låtar till de olika karaktärerna som dyker upp i boken; karaktären Bess fick låtar av Carole King och Emiliana Torrini; Sandy låtar av Vega4 och Beatles; karaktären Ruth låtar av Frank Zappa, Velvet Underground och Lou Reed; de tre kvinnorna ett stycke av Pjotr Tjajkovskij; Pascal låtar av Simon and Garfunkel och Melanie Safka; och hela boken John Denvers Thank God I’m a Country Boy.

Soundtracket på Youtube finns här.

Soundtracket på Spotify finns här:

På grund av vissa begränsningar av utbudet på Spotify saknas enstaka låtar i den listan.

/Johan

PS! Nu för tiden har Spotify en version (Spotify Open) som inte kräver inbjudan, men med en inbjudan får man en något bättre version (Spotify Free). Mejla till info@thorenochlindskog.se om du vill ha en en inbjudan till Spotify Free.

Lämna ett svar