75 dagar till bokmässan

Idag är det 75 dagar till bokmässan i Göteborg och vi jobbar hårt för att få Upptäckten av currywursten och Mjölk och kol klara i tid. Fast ska vi vara helt ärliga så är det vår grafiker, Laurenz Bick, som har jobbat hårdast den senaste tiden.

Omslag till Upptäckten av currywursten av Laurenz Bick

Upptäckten av currywursten med omslag av Laurenz Bick

Laurenz är Gerd Müller-fan och bor och arbetar i Krefeld, inte långt från Düsseldorf. Han har lång erfarenhet av grafiskt arbete och har tidigare tagit fram omslag, logotyper och typsnitt till andra företag och organisationer. Det är också Laurenz som har tagit fram vår logotyp. Tittar man lite närmare på omslagen ser man också spåren av hans senaste projekt: tapetdesign.

/Johan

Omslag till Mjölk och kol av Laurenz Bick

Mjölk och kol med omslag av Laurenz Bick

Detta inlägg har en kommentar

  1. tochl

    75 dagar till bokmässan och nu är åtminstone omslagen klara för allmän beskådan: http://bit.ly/gerR2 Nu är det bara innehållet kvar ….

    This comment was originally posted on Twitter

Lämna ett svar