Der Lenz ist da!*

Våren är här, i alla fall i Malmö. Vad passar då bättre än att ge ut en ny bok av Siegfried Lenz? Läs mer om den här. Nästa vecka åker vi till Umeå och Littfest (där jag ska hålla ett litet föredrag om förlaget) och veckan därpå finns vi på Textival i Göteborg. Hoppas att vi ses!

/Johan

*Översättning „Våren är här“.

2 Responses to “Der Lenz ist da!*”

 1. Comment von stef — 09 April 2011 @ 14:40

  Jag tycker väldigt mycket om er insats. Då jag själv kommer från ett tyskspråkigt land och har bott i Sverige ett tag samt pluggat tyska här är det skönt att se hur väletablerad den tyska litteraturen är. Det kan vara intressant att titta på det här: http://in-sweden.net/deutschsprachige-literatur-auf-schwedisch-verlag-thoren-lindskog/
  Fortsatt lycka till med ert arbete!

 2. Comment von Johan Thorén — 09 April 2011 @ 14:58

  Hej Stef!

  Tack för de fina orden och för blogginlägget.

  /Johan

Leave a comment