Idag kommer Uwe Timm till bokmässan

Uwe Timm

Uwe Timm

Idag är det dags för Uwe Timm att komma till bokmässan. Kl. 16 i seminarielokalen J2 ska han samtala med den österrikiske författaren Norbert Gstrein på temat Mellan fakta och fiktion. Seminariet modereras av Monica Nagler-Wittgenstein. Arrangör är Goethe-Institut Schweden, Schweiziska ambassaden, Österrikiska ambassaden och Centrum för Österrikestudier vid Högskolan i Skövde. Glöm inte att du behöver ett seminariekort för att komma in.

Efteråt kommer man att kunna köpa Upptäckten av currywursten och även få den signerad av Uwe i egen hög person.

/Johan

One Response to “Idag kommer Uwe Timm till bokmässan”

  1. Comment von tochl — 25 September 2009 @ 8:26

    Idag är Uwe Timm på plats i Gbg. #bokmassan http://bit.ly/5ZBqF

    This comment was originally posted on Twitter

Leave a comment